15 års erfaring

Hvorfor bruge os

Om du er ny iværksætter, der er klar til at prøve dine drømme og ideer af, eller om du er en garvet virksomhedsejer med behov for hurtig oprettelse af et IVS til dit holdingselskab, så lader vi dig om det sjove så du kan vækste på din passion, hvor vi vil gøre samme med dig i fokus.

Stift Selskab er din personlige hjælp og juridiske rådgivning, som står klar til at hjælpe dig bedst og hurtigst frem på din vej. Vi ved som selvstændige at tid er vigtig, kundeservice alfa omega og vi står derfor klar til at gøre den tunge papirdel for dig, en lettelse.

Selskab klar til levering

Hvad tilbyder vi

Vi har mulighed for at hjælpe dig i alle faser vedrørende opstart af virksomhed og ligeledes efterfølgende omkring drift og økonomisk rådgivning.

Du kan stifte et selskab med kontant indskud eller med værdier. Priserne på siden tager dog udgangspunkt i en kontant stiftelse. Ring og hør nærmere for et tilbud på stiftelse med værdier.

Udover stiftelse kan vi også hjælpe med andre juridiske selskabsretlige opgaver. I disse opgaver kan vi både tilbyde juridisk hjælp samt udarbejde revisorerklæringer også. Du skal derfor kun henvende dig ét sted.